листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Неревидиран , неконсолдиран Биланс на успех за период 01.01.2020 до 30.09.2020 година на АД Раде Кончар - Апаратна техника Скопје


Неревидиран, неконсолидиран Биланс на успех за период 01.01.-30.09.2020.xls

Објавено на: 28.10.2020 14:10:26
Документ БР.: DOC_12298-29/2020
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.