листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Централна кооперативна банка АД Скопје ги објавува неревидираните финансиски извештаи за периодот 1.1.-30.9.2020 година


CKB AD Skopje - Nerevidirani finansiski izveshtai 30 09 2020.xls

Објавено на: 30.10.2020 14:17:19
Документ БР.: DOC_12298-68/2020
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.