листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

Алкалоид АД Скопје известува дека неревидираните неконсолидирани и консолидирани финансиски извештаи (Биланс на состојба, Биланс на успех, Извештај за паричниот тек и Извештај за промените во капиталот) за периодот јануари - декември 2020 година ќе бидат објавени на ден 25.02.2021 година во 09:00 часот.

Објавено на: 24.02.2021 09:00:09
Документ БР.: DOC_10191-151/2021
Урнек: Други ценовно чувствителни информации