листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Nerevidiran Bilans na uspeh, Bilans na sostojba, Pericen tek i Promeni vo kapitalot za Rik Sileks Ad za period 01.01.2020-31.12.2020.


01.01-31.12.2020- СИЛЕКС АД неконсолидирано.xls

Објавено на: 26.02.2021 14:15:52
Документ БР.: DOC_26445-41/2021
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.