листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Витаминка АД Прилеп објавува, неревидирани консолидирани финансиски извешѕаи за 2020 год.


Nerevidirani konsolidirani finansiski izvestai 01.01-31.12.2020.xlsx

Објавено на: 30.03.2021 15:25:26
Документ БР.: DOC_26445-115/2021
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.