листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Цементарница УСЈЕ АД Скопје објавува неревидирани консолидирани финансиски извештаи за 2020 година


12 Месечно консолидирано известување- Цементарница УСЈЕ АД - природа на трошоци.xls

Објавено на: 31.03.2021 14:13:54
Документ БР.: DOC_26445-118/2021
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.