листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Mатеријали за Собрание на акционери на Стопанска банка а.д. Битола.


Записник од 46-тата седница на Собрание на акционери.pdf
Записник од 47-мата седница на Собрание на акционери.pdf
Годишен извештај за работењето на Стопанска банка а.д. Битола за 2020 година.pdf
Мислење на Надзорниот одбор по Годишниот извештај за работењето на Стопанска банка а.д. Битола за 2020 година.pdf
Извештај за работата на Надзорниот одбор на Стопанска банка а.д. Битола за 2020 година.pdf
Извештај за извршената ревизија на финансиските извештаи на Стопанска банка а.д. Битола по годишна сметка за 2020 година со мислење на Друштвото за ревизија „Мур Стивенс“ ДОО Скопје.pdf
Деловник за работа на Собранието на акционери на Стопанска банка а.д. Битола.pdf
Мислење на Надзорниот одбор за предлог-одлуката за именување член Надзорен одбор.pdf

Објавено на: 26.04.2021 09:15:38
Документ БР.: DOC_13285-78/2021
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери