листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

 

Ги доставуваме предлог-одлуките кои се на дневен ред на годишното собрание на Градски Трговски Центар А.Д. Скопје


1. О. одобрување ревидиран Ревизорски извештај за 2020.pdf
Извештај на независниот ревизор и финансиски извештаи за годината која завршува на 31 декември 2020 година.pdf.1 (1).pdf
2. О. одобрување Годишна сметка за 2020.pdf
О. покривање загуба за 2020.pdf
O. odobruvanje rabota Trajanka Tasevska OD 2020.pdf
O. odobruvanje rabota Goko Trajcevski OD 2020.pdf
O. odobruvanje rabota Stojan Stanislavski OD 2020.pdf
O. odobruvanje rabota Branko Cvetanovski OD 2019.pdf
5. O. Izbor-Neizvrs.Dir- 21.pdf
Od. izbor Revizor- 2021doc.pdf

Објавено на: 26.04.2021 09:30:42
Документ БР.: DOC_13285-79/2021
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери