листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог - одлуки за Собрание на акционери


Извештај за работењето на УНИ Банка АД Скопје за 2020 г..pdf
Писмено мислење за годишниот извештај на Банката од страна на Надзорен одбор.pdf
Извештај за работењето на Надзорниот одбор во 2020 година.pdf
Извештај од извршена ревизија на работењето на УНИ Банка.pdf
Писмено мислење за извештајот на Друштво за ревизија од страна на Надзорен одбор.pdf
Предлог Одлука за усвојување на извештајот од извршената ревизија.pdf

Објавено на: 26.04.2021 15:55:02
Документ БР.: DOC_13285-87/2021
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери