листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Цементарница УСЈЕ АД Скопје објавува неревидиран биланс на успех за периодот 01.01.2021-31.03.2021


3 Месечно известување 2021 - Цементарница УСЈЕ АД - природа на трошоци.xls

Објавено на: 29.04.2021 14:08:03
Документ БР.: DOC_12294-61/2021
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.