листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

ПРИЛЕПСКА ПИВАРНИЦА АД - Прилеп го објавува Тримесечното Финансиско известување за работењето во период од 01.01. до 31.03.2021 год.


2021 03m Тримес (3 мес) известување 01.01.-31.03.2021 dostav.xlsx

Објавено на: 04.05.2021 14:10:14
Документ БР.: DOC_12294-82/2021
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.