листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Ви доставуваме неревидирани, консолидирани финансиски извештаи за РЖ Услуги АД Скопје за период од 01.01-31.03.2021


3 Mesecen bilans na uspeh 2021 konsolidiran.xls

Објавено на: 11.05.2021 14:50:35
Документ БР.: DOC_12294-103/2021
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.