листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

.


Одлука за враќање на износот од фондот за посебни резерви за купување на сопствени акции во акумулирана добивка на ОИЛКО.pdf
Одлука за измена и дополнување на Договорот за командитно друштво со акции на ОИЛКО КДА - Скопје.pdf
Одлука за одобрување на работењето на членовите на Надзорниот одбор на ОИЛКО во 2020 година.pdf
Одлука за определување на ревизори на Финансиските извештаи на ОИЛКО за 2021 година.pdf
Одлука за усвојување на Годишната сметка и Финансиските извештаи на ОИЛКО за 2020 година.pdf
Одлука за усвојување на Годишниот извештај за работењето на ОИЛКО во 2020 година.pdf
Одлука за усвојување на Извештајот на Надзорниот одбор за резултатите од контролата над управувањето и раководењето со ОИЛКО во 2020 година.pdf

Објавено на: 19.05.2021 08:23:02
Документ БР.: DOC_12283-33/2021
Урнек: Други одлуки од собрание