листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог - одлуки за одобрување во собрание на акционери


Предлог-одлука за одобрување на Годишна сметка за 2020 год.pdf
Предлог-одлука за усвојување на извештајот од ревизорите.pdf
Предлог-одлука за назначување на овластен ревизор за 2021.pdf
Предлог-одлука за одобрување на работата на членовите на одбор на директори.pdf
Предлог-одлука за определување на награда за работа на неизвршните членови на ОД.pdf

Објавено на: 20.05.2021 14:20:07
Документ БР.: DOC_13285-132/2021
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери