листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Стопанска банка а.д. Битола ги објавува Одлуките донесени на Собрание на акционери


Одлука за усвојување на Годишниот извештај за работењето на Стопанска банка а.д. Битола за 2020 година.pdf
Одлука за усвојување на Извештајот за работата на Надзорниот одбор на Стопанска банка а.д. Битола за 2020 година .pdf
Одлука за усвојување на ревидираните финансиски извештаи на Стопанска банка а.д. Битола за 2020 година.pdf
Одлука за усвојување на Годишната сметка на Стопанска банка а.д. Битола на 31.12.2020 година.pdf
Одлука за употреба и распоредување на остварената добивка по Годишната сметка за 2020 година на Стопанска банка а.д. Битола.pdf
Одлука за избор на друштво за ревизија на Стопанска банка а.д. Битола.pdf
Одлука за усвојување Деловник за работа на Собрание на акционери на Стопанска банка а.д. Битола .pdf
Одлука за именување член на Надзорен одбор на Стопанска банка а.д. Битола.pdf

Објавено на: 26.05.2021 15:29:24
Документ БР.: DOC_12283-50/2021
Урнек: Други одлуки од собрание