листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Одлуки од Собрание


Т_1 Одлука за избор на Претседавач на Собрание на акционери.pdf
Т_3 Одлука за избор на Комисија за броење на гласови.pdf
Т_4 Одлука за одобрување и усвојување на годишена сметка на друштвото.pdf
Т_5 Одлука за одобрување и усвојување на консолидирана годишна сметка на друштвото.pdf
Т_6 Одлука за одобрување и усвојување на финансиски извештај на друштвото.pdf
Т_7 Одлука за одобрување и усвојување на Консолидиран финансиски извештај на друштвото.pdf
Т_8 Одлука за усвојување на извештајот од независен ревизор.pdf
Т_9 Одлука за одобрување на работата на одборот на директори.pdf
Т_10 Одлука за разрешување на членови на одбор на директори.pdf
Т_11 Одлука за Избор на членови на одбор на директори.pdf
Т_12 Одлука за распределба на добивка.pdf
Т_13 Одлука за избор на Ревизор.pdf

Објавено на: 27.05.2021 09:36:43
Документ БР.: DOC_12283-55/2021
Урнек: Други одлуки од собрание