листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог - одлуки за Собрание на акционери на Стопанска банка АД Скопје:


точка 2. Записник _ 48 СА 30.06.2020.pdf
точка 3. Одлука за усвојување на год.с-ка и год.финан.изв. 2020.docx
точка 4. СТБ Финсниски извештаи 31.12.2020.pdf
Точка 4.a. Мислење на НО за фин.извештаи.docx
точка 5. Годишен извештај 2020.docx
Точка 5.a. Мислење на НО за Годишниот извештај 2020.doc
точка 6. Одлука за распределба на добивка за 2020.doc
точка 7. ОДЛУКА за пренамена на добивката од 2019.doc
Точка 8. Одлука за распр.на див.на приор.акции 2020.docx
Точка 9. Годишниот извештај за работата на НО во 2020.docx
Точка 10. Назначување на овластено друштво за ревизија за 2021 година.doc
Точка 11. Одлука за усвојување на Пол за наградување.docx
Точка 11.а. Политика на наградување на СБ.doc

Објавено на: 28.05.2021 08:29:11
Документ БР.: DOC_13285-138/2021
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери