листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Во прилог  доставуваме   Извештај на независниот ревизор и финансиски извештаи за годината која завршува на 31 декември 2020 година одобрен  на Годишното собрание на акционери на Градски Трговски Центар А.Д. Скопје одржано на ден 07.06.2021 година


Извештај на независниот ревизор и финансиски извештаи за годината која завршува на 31 декември 2020 година.pdf.1 (1).pdf

Објавено на: 08.06.2021 09:01:33
Документ БР.: DOC_12304-80/2021
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи