листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Во прилог ги доставуваме Одлуките донесени на Годишното собрание на акционери на Градски Трговски Центар А.Д. Скопје одржано на 07.06.2021 година


Odluka za odobruvanje na rabotata na clen na OD.PDF
4-2 Odluka za odobruvanje na rabotata na clen na OD.PDF
4-3 Odluka za odobruvanje na rabotata na clen na OD.PDF
4-4 Odluka za odobruvanje na rabotata na clen na OD.PDF
Odluka za izbor na ovlasten revizor za revizija za 2021.PDF

Објавено на: 08.06.2021 09:00:59
Документ БР.: DOC_12283-90/2021
Урнек: Други одлуки од собрание