листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Во прилог ги доставуваме Одлуките донесени на Годишното собрание на акционери на Градски Трговски Центар А.Д. Скопје одржано на 07.06.2021 год.


Одлука за одобрување на Извештајот на независниот ревизор и финансиски извештаи за годината која завршува на 31 декември 2020.PDF
Odluka za odobruvanje na revidirana Godisna smetka za 2020 godina na Gradski Trgovski Centar A.D. Skopje.PDF
Odluka za pokrivanje na zaguba od minati godini (2020 godina).PDF

Објавено на: 08.06.2021 09:01:14
Документ БР.: DOC_12283-91/2021
Урнек: Други одлуки од собрание