листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Други Одлуки донесени на Собранието на акционери

- Одлука за Усвојување на Годишниот извештај за работењето на друштвото за 2020 год. и одобрување на работата на Одборот на директори за 2020 год.

- Одлука за усвојување на Годишната сметка за 2020 год.

- Одлука за усвојување на ревидираните финансиски извештаи за 2020 год.

- Одлука за исплата на аванс на дивиденда.

- Одлука за избор на ревизор за ревизија на финансиските извештаи за 2021 год.

- Одлука за стекнување сопствени акции со откуп.


Drugi odluki doneseni na Sobranieto na akcioneri.pdf

Објавено на: 17.06.2021 08:51:34
Документ БР.: DOC_12283-95/2021
Урнек: Други одлуки од собрание