листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Nerevidiran nekonsolidiran Bilans na uspeh, Bilans na sostojba, Paricen tek i Promeni vo kapitalot za RIK SILEKS AD, Kratovo za period 01.01.2021-30.06.2021 godina.


01.01-30.06.2021- СИЛЕКС АД неконсолидирано.xls

Објавено на: 29.07.2021 14:41:45
Документ БР.: DOC_26441-41/2021
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.