листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Во прилог Ви доставуваме неревидирани неконсолидирани финансиски извештаи за период од 01.01-30.06.2021


Неревидирани финансиски извештаи РЖ УСЛУГИ 01.01-30.06-21.xls

Објавено на: 30.07.2021 14:05:38
Документ БР.: DOC_26441-55/2021
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.