листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Ви доставуваме за објава неревидирани финансиски извештаи консолидирани за РЖ УСЛУГИ АД Скопје за период 01.01-30.06.2021


6 и 12 Месечни известувања- konsolidirani.xls

Објавено на: 13.08.2021 14:00:45
Документ БР.: DOC_26441-108/2021
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.