листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Одлуки донесени на Собрание на акционери на Макпромет АД Штип одржано на 31./08.2021 година.


Odluka za opredeluvanje na nagrada na clenovi na Odbor na direktori.pdf
Odluka za izbor na revizorska kuka za 2021.pdf
Odluka za odobruvanje na rabotata na clenovi na Odbor na direktori.pdf
Odluka za upotreba na cista dobivka i pokrivanje na zaguba.pdf
Odluka za usvojuvanje na konsolidirana god.smetka konsolidiran fin.izvestaj.pdf
Odluka za usvojuvanje na rev.izvestaj.pdf
Odluka za usvojuvanje na god.smetka,fin.izvestaj i god.izvestaj za 2020.pdf
Odluka za brojac na glasovi.pdf
Odluka za izbor na pretsedavac.pdf
Materijali od Sobranie na akcioneri.pdf
Rezultati od Sobranie na akcioneri.pdf

Објавено на: 31.08.2021 14:10:11
Документ БР.: DOC_12283-123/2021
Урнек: Други одлуки од собрание