листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Корегиран неревидиран Биланс на состојба 01.01.2021-30.06.2021

Неревидирани финансиски извештаи 01.01.2021-30.06.2021


6 Месечни известувања АД Грозд од 01.01-30.06.2020.xlsx

Објавено на: 06.09.2021 14:10:27
Документ БР.: DOC_26441-121/2021
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.