листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Согласно Глава 6 од Правилата за котација , ги објавуваме следните предлог-одлуки за Собранието на акционери

Предлог одлуки за собрание на акционери

 


Предлог одлука за усвојување на ревизорски извештај за 2021 година.doc
Предлог одлука за усвојување на извештај за работата на ОД и на членовите на ОД за 2021 година.doc
Предлог одлука за усвојување на год.извештај на Служба за вн.ревизија за 2021 година.doc
Предлог одлука за усвојување на год.извештај и год.сметка за работењето на АД за 2021 год..doc
Предлог одлука за распределба на чистата добивка од 2021 год. на АД.doc
Предлог одлука за продажба на градeжни-деловни нефунк.објекти за акц.собрание за 2021 год..doc
Предлог збирна одлука за одобрување на зделки со заинтересирани страни за деловната 2021 година.doc

Објавено на: 03.05.2022 09:11:47
Документ БР.: DOC_13285-110/2022
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери