Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Годишни, неревидирани, неконсолидирани Финансиски извештаи( Биланс на состојба, Биланс на успех, Извештај за паричен тек, Извештај за промените во капиталот) за 2022 година.


ADING_Finansiski izveshtai_31.12.2022.xls

Објавено на: 10.03.2023 14:12:53
Документ БР.: DOC_26445-87/2023
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.