листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Предлог - Одлуки за Собранието на Акционери 

Предлог - Одлуки за Собрание на Акционери


1.Предлог Одлука за усвојување на записник 06 декември 2022.docx
2.Предлог Одлука за усвојување на единечни ревизорски извештаи.docx
3.Предлог Одлука за усвојување на ревидирани консолидирани извештаи.docx
4.Предлог Одлука за усвојување на годишна сметка.docx
5.Предлог Одлука за усвојување на консолидиран ГИ и ГС.docx
6 Предлог Одлука за усвојување на Годишниот извештај.docx
7.Предлог Одлука за распределба-употреба на добивката.docx
8. Предлог одлука за исплата на дивиденда со дивиденден календар.docx
9. Предлог Одлука за усвојување на извештај од резултати од контрола на неизвршните членови.docx
10.Предлог Одлука за одобрување на работата на ОД.docx
11.Предлог Одлука за измена на Стаутот на АД ЕВРОПА Скопје.docx
12.Предлог Одлука за усвојување на извештајот од СВР.docx
13. Предлог Одлука за назначување на ревизорско друштво.docx
14. Предлог Одлука за одобрување на голема зделка со заинтересирана страна.doc

Објавено на: 11.04.2023 09:06:17
Документ БР.: DOC_13285-49/2023
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери