листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следниве измени во органите на управување:

Со решениe бр.15-7105/5 од 19ти април 2023 година, Гуверенерката на НБРСМ издаде претходна согласност за именување на г-дин Константин Илијчов Арнаудов за член на Надзорниот одбор на Универзална Инвестициона Банка АД Скопје. Согласноста е издадена за период од 4 (четири) години, сметано од денот на приемот на решението

Објавено на: 20.04.2023 14:25:24
Документ БР.: DOC_12285-21/2023
Урнек: Измени во органи на управување