листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Одлуки од Собрание на акционери - 04.05.2023 година


Одлука за усвојување на годишен извештај за работењето на УНИБанка АД Скопје во 2022г..pdf
Одлука за усвојување на извештајот за работењето на НО за 2022г..pdf
Одлука за усвојување на Годишна сметка на УНИБанка АД Скопје за 2022г..pdf
Одлука за усвојување на Извештајот од извршена ревизија на работењето на УНИБанка АД Скопје за 2022г..pdf
Одлука за одобрување исплата на камата перпетуална обврзница-прва емисија.pdf
Одлука за одобрување исплата на камата перпетуална обврзница-втора емисија.pdf
Одлука за избор на друштво за ревизија.pdf
Одлука за изменување и дополнување на Деловникот за работа на СА.pdf
Одлука за изменување и дополнување на Статуот на УНИБанка АД Скопје.pdf
Одлука за исплата на награда на членовите на НО.pdf

Објавено на: 04.05.2023 15:31:03
Документ БР.: DOC_12283-28/2023
Урнек: Други одлуки од собрание