листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Други одлуки од собрание и Извештај од работењето на Аутомакедонија во 2022 година


AM 2022 ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ final.pdf
Одлука за избор на ревизор на Годишна сметка 30.05.23.pdf
Одлука за надомест за членовите на НО 30.05.23.pdf
Одлука за одобрување на работата на НО 30.05.23.pdf
Одлука за одобрување на работата на УО 30.05.23.pdf
Одлука за продажба на недвижен имот 30.05.23.pdf
Одлука за усвојување на Годишна сметка 30.05.23.pdf
Одлука за усвојување на Записник од Собрание 2022 - 30.05.23.pdf
Одлука за усвојување на извештај на Внатр.ревизија 30.05.2023.pdf
Одлука за усвојување на извештајот за работењето на АМ АД 30.05.23.pdf
Одлука за усвојување на консолидирана Год.сметка и извештаи 30.05.23.pdf
Одлука за усвојување на извештај на ревизорите 30.05.23.pdf

Објавено на: 31.05.2023 09:58:57
Документ БР.: DOC_12283-82/2023
Урнек: Други одлуки од собрание