листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Други Одлуки од Собрание на акционери одржано на 31.05.2023 година


1.1 Одлука за одобрување на годишна сметка за 2022.pdf
1.2 Одлука за одобрување на ревидирани финансиски извештаи со мислење за 2022.pdf
1.3 Одлука за одобрување на Годишниот извештај на друштвото за 2022.pdf
3 Одлука за исплата на дивиденда со дивиденден календар.pdf
4 Одлука за одобрување на Извештајот од неизвршните членови на ОД.pdf
5 Одлука за одобрување на Годишниот извештај на Службата за внатрешна ревизија за 2022.pdf
6 Одлука за одобрување на консолидирана годишна сметка, консол. фин извештаи и Извештај на Група Фершпед.pdf
7 Одлука за одобрување на работата на членовите на ОД.pdf
8 Одлука за измена на Статутот на друштвото.pdf
10 Одлука за назначување на овластен ревизор за 2023.pdf

Објавено на: 31.05.2023 15:00:18
Документ БР.: DOC_12283-94/2023
Урнек: Други одлуки од собрание