Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предложени одлуки за собрание


Т3. Предлог-Одлука за измени и дополнувања на Статутот.pdf
Т4. Предлог-Одлука за одобрување и усвојување на Годишните извештаи.pdf
Т5. Предлог-Одлука за одобрување и усвојување на Годишните сметки и Финансиските извештаи за 2023.pdf
Т5. Предлог-Одлука за одобрување на работата на членовите на УО за 2023 година.pdf
Т6. Предлог-Одлука за усвојување на извештаите за извршена ревизија.pdf
Т7. Предлог-Одлука за одобрување на работата на членовите на НО за 2023 година.pdf
Т8. Предлог-Одлука за употреба и распоредување на добивката по Годишната сметка за 2023 година.pdf
Т9. Предлог-Одлука за утврдување на датуми при исплата на дивиденда за 2023 година.pdf
Т10. Предлог-Одлука за стекнување на сопствени акции со откуп.pdf
Т11. Предлог-Одлука за отуѓување на сопствени акции.pdf
Т12. Предлог-Одлука за назначување на овластен ревизор за 2024 година.pdf

Објавено на: 01.03.2024 09:00:39
Документ БР.: DOC_13285-11/2024
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери