листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Nerevidiran nekonsolidiran Bilans na uspeh, Bilans na sostojba, Izvestaj za Paricen tek i Promena na kapital za RIK SILEKS AD, Kratovo za period od 01.01.2023 do 31.12.2023 godina


01.01.2023-31.12.2023 СИЛЕКС АД Неконсолидирано.xls

Објавено на: 01.03.2024 15:57:08
Документ БР.: DOC_26445-79/2024
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.