листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог одлуки и други материјали за Собрание на акционери

Предлог одлука број 8 за избор на нов член на Надзорен одбор дополнително ќе биде објавена после предлог од страна на акционер


Предлог 1 -одлука за донесување на Деловник за работа на Собрние на акционери.pdf
Предлог 2 -одлука за одобрување на Годишниот извештај за работата на РЕПЛЕК АД.pdf
Предлог 3 -одлука за усвојување на Годишна сметка и финансиски извештај.pdf
Предлог 4 -одлука за усвојување на консолидирана годишна сметка и консолидирани финансиски извештаи.pdf
Предлог 5 -одлука за одобрување на работата на членовите на Управен одбор.pdf
Предлог 6 -одлука за одобрување на Годишниот извештај за работата на Надзорен одбор.pdf
Предлог 7 -одлука за одобрување на работата на членовите на Надзорен одбор.pdf
Предлог 9 -одлука за усвојување на извештаите од овластен ревизор.pdf
Предлог 10 -одлука за назначување овластен ревизор за 2024.pdf
Предлог 11 -одлука за распределба на добивка по годишна сметка.pdf
Предлог 12-одлука за утврдување на дивиденден календар.pdf
Предлог 13 -одлука за поделба на акциите и промена на номинална вредност.pdf
Предлог 14 -одлука за измена и дополнување на Статутот на РЕПЛЕК АД.pdf
Предлог 15 -одлука за стекнување на сопствени акции со откуп.pdf
Предлог 16 -одлука за продажба (отуѓување) на сопствени акции по пат на јавна понуда.pdf
Деловник за работа на Собранието на акционери-.pdf
Извештај за работата на Надзорен одбор на Реплек АД за 2023 година.pdf
Финансиски извештај Реплек АД 2023 поединечен.pdf
Финансиски извештај Реплек АД 2023 консолидиран.pdf
Годишен извештај 2023.pdf
Корпоративно управување прашалник_.xlsx

Објавено на: 22.03.2024 09:35:09
Документ БР.: DOC_13285-29/2024
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери