листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Почитувани акционери и други заинтересирани страни,

во прилог на оваа објава се предлог одлуки и дополнителни материјали кои ќе се разгледуваат на акционерското собрание закажано за 22.05.2024. Доколку имате прашања истите може да ги доставите до стручните служби на Друштвото.

Поздрав,

МАКЕДОНИЈА Осигрување АД Скопје - Виена Иншуренс Груп


_1.Odluka i javen povik za akcionersko sobranie_SCAN_22052024.pdf
_3.Odluka_SPOGODBA _Statusna Promena_Maj 2024.pdf
_4.Odluka za zgolemuvanje na osnovna glavnina_Maj 2024.pdf
_5.Predlog Statutarna odluka_UO.pdf
_Odluka za Pretsedavac_Brojaci na glasovi i Zapisnicar_2023.pdf
3.1.Spogodba za prisoedinuvanje VIG_reduced_Redacted.pdf

Објавено на: 19.04.2024 14:58:18
Документ БР.: DOC_13285-66/2024
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери