листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за датумот на одржување и Дневниот ред на Собранието на акционери

ОКТА АД -Скопје објавува:

Согласно глава 6 од Правилата за котација, известуваме дека согласно член 396 од Законот за трговските друштва, 34-тата седница на Собранието на Акционери на ОКТА АД – Скопје, одржана на 23.04.2024 година, се прекина и истата ќе продолжи во вторник, 30.04.2024 година во 12.00 часот, во просториите на Друштвото на ул. 1 бр. 25, н. Миладиновци, Илинден, со истиот дневен ред.

 

Објавено на: 23.04.2024 14:45:01
Документ БР.: DOC_10109-48/2024
Урнек: Јавен повик за собрание