листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Други одлуки од собрание на акционери


Одлука за донесувањена Деловник за работа на Собрние на акционери.pdf
Одлука за одобрување на Годишниот извештај за работата на РЕПЛЕК АД.pdf
Одлука за усвојување на Годишна сметка и финансиски извештај.pdf
Одлука за усвојување на консолидирана годишна сметка и консолидирани финансиски извештаи.pdf
Одлука за одобрување на работата на членовите на Управен одбор.pdf
Одлука за одобрување на Годишниот извештај за работата на Надзорен одбор.pdf
Одлука за одобрување на работата на членовите на Надзорен одбор.pdf
Одлука за усвојување на извештаите од овластен ревизор.pdf
Одлука за назначување овластен ревизор за 2024.pdf
Одлука за поделба на акциите и промена на номинална вредност.pdf
Одлука за измена и дополнување на Статутот на РЕПЛЕК АД.pdf
Деловник за работа на Собранието на акционери.pdf
Извештај за работата на Надзорен одбор на Реплек АД за 2023 година.pdf

Објавено на: 26.04.2024 08:49:32
Документ БР.: DOC_12283-20/2024
Урнек: Други одлуки од собрание