листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Почитувани акционери и други заинтересирани страни,

Во прилог на оваа објава се предлог одлуки и материјали кои ќе се разгледуваат на годишното акционерско собрание за деловната 2023 година на МАКЕДОНИЈА Осигурување АД Скопје - Виена Иншуренс Груп.

Поздрав
МАКЕДОНИЈА Осигурување АД Скопје - Виена Иншуренс Груп


_3.Odluka za Pretsedavac_Brojaci na glasovi i Zapisnicar_2023.pdf
_4.Odluka za_2023 FI_GS_GI_KPMG.pdf
_4.1.DRAFT STATUTORY Insurance МКД 2023 so komentari 23 04 2024 final.pdf
_4.2.Godishen izvestaj 2023.pdf
_5.Odluka za Interna Revizija_2021.pdf
_5.1.GODISHEN IZVESTAJ NA IR so sostojba na 31_12_2023_MAK.pdf
_6.Odluka za raspredelba na dobivka_2023.pdf
_7.Odluka za isplata na dividenda za 2023.pdf
_8.Odluka_UO izvestaj i odobruvanje na rabota na UO за 2023.pdf
_8.1.Management Board Operation Report_31122023.pdf
_9.Odluka_NO izvestaj i odobruvanje na rabota na NO.pdf
_9.1.SB_MOVIG_REPORT_2023_NMK.pdf
_10.Odluka_Nadvoresen revizor 2024.pdf
_11.Odluka za clenovi na NO.pdf
_12.Odluka_brisenje na dejnost od trgovski registar.pdf
_1.Odluka za svikuvanje na sobranie_2023.pdf
_2.Javen povik za svikuvanje na sobranie_2023.pdf

Објавено на: 26.04.2024 14:11:48
Документ БР.: DOC_13285-86/2024
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери