листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

ОКТА АД - Скопје ги објавува следните Предлог - Одлуки за претстојното Годишно собрание на акционери кое ќе се одржи на 30 мај 2024 година:

 


2.1 Предлог Одлука за одобрување на годишната сметка.pdf
2.2 Предлог Одлука за распоредување на добивка.pdf
2.3 Предлог Одлука за одобрување на работата на ОД.pdf
2.4 Предлог Одлука за распоредување на неискористената реинвестирана добивка.pdf
3 Предлог Одлука за назначување на ревизор.pdf

Објавено на: 29.04.2024 09:01:20
Документ БР.: DOC_13285-95/2024
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери