листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме прашалниците за примена на Кодексот на корпоративно управување:

Почитувани акционери и други заинтересирани страни,

во прилок се Прашалници за ККУ од МАКЕДОНИЈА Осигурување АД Скопје - Виена Иншуренс Груп.

Поздрав,
МАКЕДОНИЈА Осигурување АД Скопје - Виена Иншуренс Груп


_17.Prasalnici za KKU_MOVIG_052024.xlsx

Објавено на: 07.05.2024 14:05:56
Документ БР.: DOC_26956-13/2024
Урнек: Прашалници за ККУ