листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Почитувани акционери и други заинтересирани страни,

Во прилог на оваа објава се одлуки усвоени од страна на акционерите на Акционерското друштво за осигурување и реосигурување МАКЕДОНИЈА Скопје - Виена Иншуренс Груп на акционерското собрание одржано на 22.05.2024 година. 

Поздрав,

МАКЕДОНИЈА Осигурување АД Скопје - Виена Иншуренс Груп


_25.Odluki od sobranie_GM Resolutions_22052024.pdf

Објавено на: 22.05.2024 09:39:23
Документ БР.: DOC_12283-43/2024
Урнек: Други одлуки од собрание