листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

Почитувани акционери и други заинтересирани страни,

во врска со годишното акционерско собрание на Друштвото за деловната 2023 година, закажано за 31.05.2024 година, во прилог на оваа објава Ви доставуваме информација за конфликт на интерес согласно член 392-а од Законот за трговските друштва. Сите прашања поврзани со оваа објава можете да ги адресирате до стручните служби на Друштвото.

Со почит,

МАКЕДОНИЈА Осигурување АД Скопје - Виена Иншуренс Груп


_21.Objava na konflikt na interes_Sobranie_31052024.pdf

Објавено на: 29.05.2024 14:10:50
Документ БР.: DOC_10191-446/2024
Урнек: Други ценовно чувствителни информации