листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Одлуки од Годишно Собрание

Вабтек МЗТ АД, Скопје


Одлука за зделки со заинтересирана страна.pdf
Одлука за избор на ГД и извршен член на друштвото.pdf
Одлука за одобрување на работата на Одборот на директори за 2023.pdf
Одлука за покривање на загубата за 2023.pdf
Одлука за ревизорска куќа за 2024.pdf
Одлука за реизбор на член на Одборот на директори.pdf
Одлука за усвојување годишна сметка и финансиски извештаи за 2023.pdf
Одлука за усвојување ревидирани фин. извештаи за 2023.pdf

Објавено на: 31.05.2024 08:51:23
Документ БР.: DOC_12283-73/2024
Урнек: Други одлуки од собрание