листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Доставуваме Предлог-Одлуки од дневниот ред на Годишното собрание на Градски Трговски Центар А.Д. Скопје


1. Предлог-Одлука за усвојување на ревидирана Годишна сметка и финансиски извештаи за 2023 година.doc
2. Предлог-Одлука за усвојување на Годишен извештај за работата на ГТЦ А.Д. - Скопје во 2023 година.doc
3. Предлог-Одлука за усвојување на Извештај на независниот ревизор и финансиски извештаи за годината која завршува на 31 декември 2023 година.doc
4. Предлог-Одлука за покривање на загуби од минати години (2023 година) (1).doc
5а. Предлог-Одлука за одобрување на работата на Трајанка Тасевска за 2023 година.doc
5б. Предлог-Одлука за одобрување на работата на Ѓоко Трајчевски за 2023 година.doc
5в. Предлог-Одлука за одобрување на работата на Стојан Станиславски за 2023 година.doc
5г. Предлог-Одлука за одобрување на работата на Бранко Цветановски за 2023 година.doc
5д. Предлог-Одлука за одобрување на работата на Шеваљ Цеку за 2023 година.doc
5ѓ. Предлог-Одлука за одобрување на работата на Насер Алиу за 2023 година.doc
6. Предлог-Одлука за избор на овластен ревизор за ревизија на финансиските извештаи за 2024 година, односно годишната сметка за 2024 година на ГТЦ А.Д. - Скопје (1).doc
Godisen izvestaj za rabotenjeto vo 2023.pdf

Објавено на: 31.05.2024 14:19:19
Документ БР.: DOC_13285-165/2024
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери