листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за датумот на одржување и Дневниот ред на Собранието на акционери

Почитувани акционери и други заинтересирани страни,

во прилог Ви доставуваме Јавен повик за свикување на акционерско собрание. Акционерското собрание ќе се одржи на 09.07.2024 година (Вторинк) во седиштето на Друштвото, со почеток од 08.00 часот. Сите прашања во врска со одржувањето на предметното акционерско собрание можете да ги доставите до стручните служби на Друштвото.

Со почит, 

МАКЕДОНИЈА Осигурување АД Скопје - Виена Иншуренс Груп


_1.1.Javen povik za svikuvanje na sobranie_Juli 2024.pdf

Објавено на: 07.06.2024 14:05:35
Документ БР.: DOC_10109-111/2024
Урнек: Јавен повик за собрание