листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Почитувани акционери и други заинтересирани страни,

Во прилог на оваа објава Ви доставуваме предлог одлуки кои ќе се разгледуваат на акционерското собрание на Друштвото закажано за 09.07.2024 година (Вторник). Сите прашања по однос на предметните одлуки можете да ги доставите до стручните служби на Друштвото.

Со почит,

МАКЕДОНИЈА Осигурување АД Скопје - Виена Иншуренс Груп


_2.Odluka za izbor na clenovi na NO_09072024.pdf
_3.Odluka za Pretsedavac_Brojaci na glasovi i Zapisnicar_.pdf

Објавено на: 07.06.2024 14:05:35
Документ БР.: DOC_13285-169/2024
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери