листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Почитувани акционери и други заинтересирани страни,

Во прилог на оваа објава Ви доставуваме предлог одлуки за акционерско собрание закажано за 09.07.2024 година согласно јавен повик за свикување на акционерско собрание со ревидиран дневен ред бр.02-5905/2-1 од 14.06.2024 година. Сите прашања по однос на предметните одлуки можете да ги адресирате до стручните служби на Друштвото.

Поздрав,

МАКЕДОНИЈА Осигурување АД Скопје - Виена Иншуренс Груп


_2.Odluka za izbor na clenovi na NO_09072024.pdf
_3.Predlog Statutarna Odluka.pdf

Објавено на: 14.06.2024 14:01:44
Документ БР.: DOC_13285-171/2024
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери