Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
НЛБ Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации25.06.2020 14:58:22
НЛБ Банка АД СкопјеИзмени во органи на управување28.05.2020 15:49:31
НЛБ Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации15.05.2020 14:25:24
НЛБ Банка АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.15.05.2020 14:25:24
НЛБ Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации14.05.2020 15:41:16
НЛБ Банка АД СкопјеРаспределба на добивка24.04.2020 08:50:01
НЛБ Банка АД СкопјеДруги одлуки од собрание24.04.2020 08:05:00
НЛБ Банка АД СкопјеРаспределба на добивка24.04.2020 08:05:00
НЛБ Банка АД СкопјеРевидирани финансиски извештаи24.04.2020 08:05:00
НЛБ Банка АД СкопјеЈавен повик за собрание06.04.2020 16:11:53
НЛБ Банка АД СкопјеИзмени во органи на управување02.04.2020 14:10:26
НЛБ Банка АД СкопјеЈавен повик за собрание30.03.2020 14:54:32
НЛБ Банка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери26.03.2020 08:58:04
НЛБ Банка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери16.03.2020 15:58:26
НЛБ Банка АД СкопјеЈавен повик за собрание16.03.2020 15:58:22
НЛБ Банка АД СкопјеИзмени во органи на управување25.02.2020 15:16:51
НЛБ Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации31.01.2020 09:54:24
НЛБ Банка АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.31.01.2020 09:52:14
НЛБ Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации30.01.2020 14:24:00
НЛБ Банка АД СкопјеДруги одлуки од собрание17.01.2020 14:34:16
НЛБ Банка АД СкопјеДруги одлуки од собрание17.01.2020 09:57:40
НЛБ Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации17.01.2020 09:06:48